maanantai 14. joulukuuta 2015

Luokkahaaste nro 2

Heippa hei Lukukamin porukalle!

Ensimmäinen luokkahaaste päättyi viime viikon tiistaina ja blogiin onkin kerääntynyt huikean upeita joulukortteja meidän kaikkien ihasteltavaksi! Aivan mahtavaa työtä kaikilta!
Pitkän pohdinnan jälkeen olemme nyt päättäneet luokkahaasteen voittajan palkinnon. Parhaimmat haastevastaukset antanut luokka voittaa koululleen kirjailijavierailun! 
Ja miten se voittaja sitten ratkaistaan? Kun kaikki haasteet ovat ohi, arvioimme oman raatimme kanssa kunkin luokan kaikki haastevastaukset. Eli vaikka luokkanne ehtisi vastata vain kolmeen haasteeseen, voitte silti olla mukana kisassa. Tärkeintä on kokonaisuus. Myöskään pienet myöhästymiset eivät haittaa! Toki otamme tämänkin seikan huomioon arvioinneissa, mutta ketään ei diskata tai hylätä pelistä pois!

LUOKKAHAASTE NRO 2.

On tullut myös aika julkaista seuraava haaste. Joululomahan on jo ihan kohta, joten tämän haasteen jokainen oppilas voi suorittaa itsenäisesti loman aikana! Haaste kuuluu näin:

Valitse lukemastasi Lukukamin kirjasta sinun suosikki lause tai lausahdus. Se voi olla jonkun henkilön yksittäinen lausahdus tai joku pidempikin pätkä. Tärkeintä olisi valita kohta, joka tuntuu sinusta tärkeältä.
Loman jälkeen kukin oppilas ilmoittaa oman tekstivalintansa opettajalleen, jonka jälkeen ne voidaan koota ja julkaista blogiin. Koontitapa on tälläkin kerralla vapaa ja mielikuvitusta saa käyttää! Tekstit voidaan vaikkapa kirjoittaa blogiin tai ne voidaan videoida taikka valokuvata. Kaikki on sallittua! 

Aikaa haasteen suorittamiseen on 15.1.2016 asti. 

Mukavia lukuhetkiä siis kaikille ja ihanaa joululomaa! :)